Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Geen facebookpagina meer

Sinds deze week heeft onze school geen facebookpagina meer. Door de nieuwe privacywetgeving is het nagenoeg onmogelijk om Facebook te gebruiken om zaken uit de school te delen.

Gelukkig hebben wij met onze Parro app een geweldig middel om met de ouders/verzorgers van onze school veilig foto's en filmpjes te delen. Mocht u deze app nog niet gebruiken, dan kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren)

Wist u dat u de foto's uit de Parro app makkelijk kunt downloaden en deze bewaren of naar bekenden/familie kunt sturen!
  • no-facebook

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen.
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.