Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over de activiteiten op school.

Print << Terug

Goede start schooljaar 2020-2021!

Obs Spr@nkel heeft een goede start gehad van het schooljaar.  We duimen dat dit schooljaar ons geen verrassingen (alleen positieve dan) gaat brengen en we het jaar kunnen hebben zoals we dat graag willen.

In de Parro app kunnen ouders het nieuws vanuit de klassen volgen. Ook de jaaragenda is te zien in de Parro app.

• Een-goed-begin-is-het-halve-werk-muller-wenskaarten-Muller wenskaarten.nl-30

Mijn kind

In verband met de nieuwe privacy wetgeving staat hier geen informatie meer. We gebruiken op school een speciale app (Parro) waarmee we op een veilige manier met ouders/verzorgers communiceren over de kinderen.
Voor meer informatie over onze school app kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind(eren) of met de directie van de school.