Ouderlinks

Traktaties op school

Het blijft soms lastig om een lekkere, leuke en ook nog een gezonde traktatie te bedenken
voor een verjaardag of een feestje. Op http://schoolgruiten.kennisnet.nl/traktaties  kunt u voorbeelden vinden van diverse traktaties!


Opgoeien en opvoeden

Het Centrum voor Jeugd en Gezin in de gemeente Brummen helpt u met vragen over opgroeien en opvoeden.
Deze informatie kunt u hier vinden.

Kinderen veilig online

De stichting Mijn Kind Online is een kennis- en adviescentrum over jeugd en (nieuwe) media. U vindt hier informatie nover de mogelijkheden van nieuwe media en het bevorderen van het verantwoord gebruik daarvan. Deze informatie kunt u hier vinden: 
https://www.vpngids.nl/veilig-internet/kind-en-jeugd/

Squla
Via Squla.nl (https://www.squla.nl) kunnen kinderen van de basisschool in de groepen 1 t/m 8 online oefenen met de diverse vakken. Verder kunnen kinderen gratis oefenen via https://leukleren.squla.nl/demo
 
Squla is zowel via de Squla website te spelen als op een tablet via de Squla Quiz App (iOS en Android). Zo kunnen kinderen thuis alle vakken van de basisschool op een spelende wijs leren. 

Tips voor een veilige weg naar school
Website de raadgever ‘‘tips voor een veilige weg naar school“. Dit pdf-bestand geeft waardevolle tips omtrent de veiligheid van kinderen in het verkeer en informeert u over gedrag, waarneming en zichtbaarheid van kinderen in het verkeer.

https://www.kinderen-in-het-verkeer.pdfTips

Heeft u een leuke tip en/of link voor op de website waarvan u denkt, daar heeft een andere ouder ook wat aan? Mail het naar: obssprankel@archipelprimair.nl

Actueel